Sikker ejendom - Blog om videoovervågning og alarm.

Vivotek

VivotekVivotek er en professionel producent og leverandør af IP kameraer til videoovervågning. Vivotek henvender sig både til virksomheder samt private, og firmaet har udviklet forskellige produktlinjer, som henvender sig til stort set alle segmenter, blandt andet lufthavne, busser/tog, detailhandel, produktion samt privat brug i hjemmet.

Vivotek’s grundlag

Vivotek blev startet i år 2000 i Taiwan og ideen bag var og er innovation. Dette ser man da også på det forholdsvist store udvalg af IP kameraer samt den kvalitet, som produkterne er af. Udviklingen inden for IP-baseret overvågning har gået hurtigt, og Vivotek har sammen med de andre ledende producenter, som fx AXIS, lagt fokus på højopløselige IP kameraer. Derfor består de nyeste serier af IP kameraer fra Vivotek da også af kameraer med 2 megapixel opløsning.

Køb overvågning fra Vivotek her

Succes med udendørskameraer

Vivotek har specielt haft succes med at udvikle IP kameraer til udendørs brug til en fornuftig pris. Sammenligner man eksempelvis et udendørskamera fra AXIS med et tilsvarende fra Vivotek, så er det ikke usædvanligt at se en prisforskel på 100 %. Og det er vel at mærke med en billedkvalitet, som er helt på højde med AXIS. Se fx på Youtube, hvor der ligger massevis af testoptagelser. Deraf kan man måske konkludere, at markedet for udendørs IP kameraer af høj kvalitet i for lang tid har været præget af en enkelt spiller, nemlig AXIS.

Vivotek’s produktserier

Vivotek fører på nuværende tidspunkt tre produktlinjer: Fixed Series, Dome Series og P/T/Z Series. Førstnævnte er som navnet antyder en produktlinje med faste IP kameraer. Det vil sige traditionelle kameraer, som ikke kan bevæges. Dome-serien er produktlinjen med dome-kameraer, det vil sige kameraer, som er kuppelformede. P/T/Z-series er den linje af kameraer, som kan bevæges (pan/tilt) fra en computer. Det vil sige, at det er muligt at remote-styre kameraer enten fra en browser eller fra det medfølgende software.

Vivotek er generelt set en af de førende og mest innovative producenter af IP kameraer på markedet. Så er du ude efter et IP kamera, hvor kvalitet, opløsning og funktionalitet er i højsædet, så bør du absolut tage et kig på sortimentet af kameraer fra Vivotek.

Kommentarer