Sikker ejendom - Blog om videoovervågning og alarm.

Vivotek IP8332 | megapixel tube-kamera

Vivotek IP8332Vivotek IP8332 er et udendørs tube-kamera i mellemprissegmentet. Kameraet er henvendt virksomheder såvel som private, som vil have videoovervågning i megapixel-opløsning til en fornuftig pris. Læs her, hvad man får, hvis man vælger Vivotek IP8332.

Se kvaliteten her

Normalt er det svært at bedømme et IP-kamera (eller for den sags skyld næsten alle elektronikprodukter), før man har købt det. Det forsøger vi at gøre noget ved ved at lave nogle testoptagelser, så det er muligt at se kvaliteten, før man køber. I nedenstående video ses et Vivotek IP8332 på vores kontor. I forhold til andre kameraer i samme prisklasse, gør kameraet det godt, men døm selv.Vivotek IP8332 kan købes her

Vandtæt og indbygget PoE

Vivotek IP8332 har en opløsning på 1 megapixel (1280×800) og da det er vandtæt (IP66), kan det anvendes inde som ude. Der er indbygget infrarøde dioder, som gør det muligt at optage i komplet mørke op til 15 meter væk. Kameraet understøtter PoE (Power over Ethernet), hvilket betyder at kameraet kan få strøm via netkablet. Dette kræver dog som bekendt en PoE switch eller en såkaldt PoE injector. Til en pris under 3000 kr. inkl. moms er det svært at finde et udendørs IP-kamera, der leverer samme kvalitet.

Kommentarer