Sikker ejendom - Blog om videoovervågning og alarm.

Vivotek FE8171V | 3,1 megapixel IP-kamera med 360 graders synsvinkel

Vivotek FE8171VVivotek har udviklet en ny type overvågningskamera, som kan noget helt specielt. Deres Vivotek FE8171V kan udføre overvågning i en vinkel på hele 360 grader. Det er fordelagtigt steder, hvor der ønskes diskret overvågning, som kan dække et stort åbent areal – eksempelvis ved indgangspartier, på kontorer, i foyerer eller butikker. Vivotek FE8171V er en del af Supreme-serien, som dækker over de allerbedste overvågningskameraer fra Vivotek.

360 graders videoovervågning i høj opløsning

Vivotek FE8171V er et IP-kamera, som leverer rigtig gode billeder. Når overvågningskameraet kan overvåge i en vinkel på hele 360 grader, er der ingen blinde vinkler – og her adskiller kameraet sig især fra almindelige IP-kameraer. Med Vivotek FE8171V mindskes behovet for at installere mange kameraer for at dække større åbne arealer betydeligt – uden der gås på kompromis med kvaliteten.

Kameraets tilpasningsmuligheder

Vivotek FE8171V kan optage på mange forskellige måder afhængigt af ens behov. Udover 360-graders-optagelser kan kameraet foretage panorama-optagelser (180 grader) og indstilles til at overvåge specifikke områder. Ved hjælp af den seneste teknologi inden for billedbehandling konverteres kameraets halvkugleformede billeder til almindelige billeder, så de kan bruges til analyse. Desuden er det muligt at manøvrere rundt i optagelserne via den indbyggede ePTZ-funktion (Electronic Pan/Tilt/Zoom). På den måde stilles der nemt skarpt på detaljer, man ønsker forstørret.

Hærværkssikret og IP66-klassificeret kamera til dag/nat-optagelser

Vivotek FE8171V har indbygget IR cut-filter, så kameraet kan optage i både lys og mørke, hvis det bruges sammen med eksternt infrarødt lys. Derudover er overvågningskameraet IP66-klassificeret, hvilket betyder, at det er vand- og støvtæt. Derfor er det velegnet til opsætning såvel inde som ude. Slutteligt er Vivotek FE8171V vandalsikret, så ens optagelser ikke ødelægges af eventuelle indbrudstyve eller hærværksmænd.

Specifikationer

  • 3,1 megapixel CMOS billedsensor
  • 1,27 mm linse (kan optage i en vinkel på op til 360 grader)
  • Komprimering: H.264, MPEG-4 and MJPEG
  • IP66-klassificeret (vand- og støvtæt)
  • PoE (Power over Ethernet)
  • Hærværkssikring
  • IR cut-filter
  • MicroSD/SDHC/SDXC-slot (lagring af optagelser på kameraet)

Kommentarer