Sikker ejendom - Blog om videoovervågning og alarm.

Videoovervågning af hesten

OVervågning af hestNormalt tænker man på videoovervågning og overvågningskameraer som noget, der skal forhindre indbrud, vold og hærværk, men et overvågningskamera er også meget anvendeligt og populært, når hopper skal fole. Desuden kan videoovervågning være nyttigt, hvis ens hest er opstaldet væk fra, hvor man bor. I begge tilfælde gør et overvågningskamera det muligt at følge med i, hvordan ens hest har det.

Hold øje med din hoppes foling

I hesteverdenen er det normalt, at man følger en hoppe tæt, når den skal til at fole. Når det ikke er muligt at være i stalden døgnet rundt, er overvågningsudstyr som fole-alarmer meget udbredt. Desværre oplever mange, at alarmen enten går af hele tiden, eller slet ikke går af. Derfor kan et godt overvågningskamera være en billig og effektiv måde at holde øje med hoppen på. Det kan være grunden til, at videoovervågning i stalden er blevet yderst populært.

Hvordan fungerer staldovervågning?

Det er faktisk ganske simpelt at installere staldovervågning. I dag findes der såkaldte IP-kameraer, som blot behøver et netværk/internet og strøm for at fungere. Anskaffer man et IP-kamera, kan man således hurtigt få videoovervågning i ens stald, hvis der er internet i enten stalden eller et stuehus i nærheden (internetforbindelse skal selvfølgelig kunne række så langt). Derefter har man overvågning, som kan følges og lagres på flere forskellige måder. Enten kan optagelserne ses online via en pc eller en applikation på enten iPhone eller Android-telefoner. Man kan derfor se livebilleder, hvorend man befinder sig.

Læs mere om overvågning af heste her.

Kommentarer